Engleza elevi clasele III-IV


Descrierea cursului

 Preluăm înscrieri pentru anul școlar 2020-2021.  Incepem meditațiile la limba engleza in varianta clasica, cu copiii în banci, cu responsabilitate și distanțare.

Răspandirea, amploarea și importanța pe care limba engleză o reprezinta atât în prezent cât și în viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiată încă din copilărie. Se știe că un copil învață și retine ușor și repede. Cu cât mai mic, cu atât mai bine! Împreună vom aprofunda cunoștințele de limba engleză dobândite în primii ani de scoală și vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Prin metode de predare și învățare interactive și moderne, elevii vor învăța să comunice în limba engleză și să se exprime în diferite situații cotidiene.

Profesor Raluca Săsăran te va face să te îndragostești de limba engleză.

Copiii dumneavoastra pot participa la acest curs foarte atractiv VINERI de la ora 17:00 la 18:30, la Colegiul Național "Gheorghe Şincai". Pot participa elevi din orice unitate școlară. Cost - 30 lei/sedința de 90 minute.
Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

engleza interactiva, engleza distractiva, meditatii engleza, profesor engleza, meditatii limba engleza, meditatii Baia Mare, profesor bun Baia Mare, curs educativ-distractiv,