Engleza elevi clasele I-II


Descrierea cursului

Preluăm înscrieri pentru anul școlar 2020-2021! Incepem meditațiile la limba engleza in varianta clasica, cu copiii în banci, cu responsabilitate și distanțare.

Să ne vedem cu bine! Sănătate tuturor! 

Entuziasmul este molipsitor. Si limba engleza poate fi :)

Raspandirea, amploarea si importanta pe care limba engleza o reprezinta atat in prezent cat si in viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiata inca din copilarie. Se stie ca un copil invata si retine usor si repede. Ghidat de un profesor inspirat si dedicat, invatarea este un proces natural asociat unor activitati placute si interactive. Astfel copiii reusesc sa ne surprinda cu vocabularul si structurile logice pe care si le insusesc cu entuziasm prin metodele moderne de predare combinate si joc.

Avand la dispozitie o baza materiala didactica adecvata, împreuna vom aprofunda cunostiintele de limba engleza dobandite in primii ani de scoala si vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Elevii vor invata sa comunice in limba engleza si sa se exprime in diferite situatii cotidiene.
Profesoara Raluca Sasaran e grozava!

Vom forma 1 grupa VINERI de la 15.30 până la 17.00. Meditațiile se desfășoară pe durata a 90 de minute, la Colegiul National "Gheorghe Şincai" din Baia Mare. Pot participa elevi din orice unitate școlară. Cost - 30 lei/ședință de 90 minute. 

Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

meditatii engleza, engleza distractiva, engleza interactiva, curs engleza, profesor bun limba engleza, profesor fain engleza,