Limba română clasa a VIII-a Milian


Descrierea cursului

START înscrieri meditații an școlar 2021-2022!

În principiu cursurile încep în septembrie, cu o ședință de 90 de minute in fiecare săptămână.

Pentru un maxim de eficiență ne dorim sa desfășurăm cursul în varianta clasică, cu copiii în bănci, la școală. Dacă împrejurările nu permit, vom veni cu variantă alternativă de pregătire, urmând să trecem la pregătirea clasică de îndată ce acest lucru va fi posibil.

Pentru cine?
Acest curs de pregătire (meditații limba română) este dedicat viitorilor elevi de clasa a VIII-a. Cele 90 de minute de curs vor cuprinde predare, testări, recapitulări si simulări. Voi fi un real sprijin pentru completarea si consolidarea cunoştinţelor la limba română, astfel încât să fiți increzatori in forțele proprii și să obțineți punctaje care să vă permită accesul la cele mai prestigioase licee din județ.
Grupă in medie de 7 elevi. Concurenta intre elevi buni este stimulativa!
Unde și când?
Daca va fi posibila varianta clasică a cursurilor, meditațiile se desfăşoară la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai" în ficare zi de LUNI de la ora 16:00 pana la 17:30. Orarul este provizoriu. Pot participa elevi din orice unitate şcolară.
Durata unei sesiuni de pregatire durează 90 minute si costă 50 lei. Plata se va face lunar și anticipat în contul societății. 

Ai ocazia să te pregătești alături de cei mai buni!
Pregătirea este coordonată de Profesor Cristina Milian.

Elevii care au participat în această grupă la meditații in timpul anului școlar trecut au obținut TOȚI note peste 9! Ai vrea și tu un asemena rezutat?

Inscrie-te

meditatii examen capacitate, profesor implicat, limba româna, testare națională, meditatii cu profesor deosebit, profesor competent, liceu de prestigiu,