Matematica Bacalaureat M1


Descrierea cursului

Noi ne-am pregătit! 

START înscrieri meditații ONLINE pentru BAC pentru anul școlar 2021-2022!
Aceste cursuri încep online în septembrie 2021.

Meditațiile la matematică pentru profil real te ajută să obții progresul pe care îl dorești. Bacalaureatul este un pas important în încheierea unui ciclu de scoală și de viată a fiecarui tanăr. Trecerea acestui examen cu succes te poate propulsa pe un loc fruntaș la admiterea spre facultatea pe care dorești să o parcurgi. Visele voastre pot deveni realitate dacă dorința voastră de pregătire este susținută de profesorii pentru care calitatea actului didactic este un mod de viață. Alătură-te celor mai buni pentru a deveni, la rândul tău, la fel!

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Pot participa elevi din orice unitate școlară care doresc să dea bacalaureat M1. Cursurile  vor avea loc online, săptamânal, în ședinte de 90 de minute. Tarif - 50 de lei/ ședintă, plata se va face lunar și anticipat, in contul societații. Orar provizoriu - vineri ora 17:30.

Accesul la meditațiile online se va face pe bază de cod/link și presupun o adresă de mail tip @gmail.com și un echipament tehnic corespunzător din partea cursantului (calculator și conexiune internet).

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Esti hotarât? Apasă butonul "INSCRIE-TE" ca să ai parte de o pregătire super!

Meditatiile pentru examen vor fi conduse de profesor Florin Bojor.

Inscrie-te

profesor devotat, rezultate exceptionale