Prof Raluca Sasaran

Engleza

In anul 2008 am absolvit Facultatea de Litere, cu specializarea in Limba si Literatura Engleza. De atunci si pana in prezent am profesat pe doua planuri: atat ca profesor, cat si ca traducator. De aproape zece ani lucrez cu si alaturi de copii. Imi place sa cred ca reusesc sa ma fac iubita si apreciata nu doar prin intermediul muncii, ci si prin dragostea si rabdarea fata de elevi de la cele mai fragede varste.
Cursurile se adreseaza elevilor din clasele primare si a V a si au ca scop aprofundarea cunostiintelor de limba engleza din primii ani de scoala, dar totodata si fixarea bazei pentru anii de studiu ce vor urma. Imi propun ca prin intermediul acestor cursuri sa sporesc interesul copiilor dumneavoastra pentru limba engleza.

Consider ca dezvoltarea abilitatilor de limba, asa cum sunt examinate la probele Cambridge, este foarte importanta, complexa si variata, starnind si mentinand interesul elevilor atat pentru scris cat si pentru citit si ascultare. Cu implicare ii putem sustine si pregati pe elevi inca din clasa a v a pentru perspectiva obtinerii certificatului Cambridge PET, atat de folositor pentru copiii de gimnaziu, si nu numai!

Meditatiile se desfasoara la Colegiul National "Gheorghe Şincai". Pot participa elevi din orice unitate scolara.
Join us now!
Va asteptam cu drag!
https://www.pluscreativ.ro/TabaraEngleza/5-9iulie
www.pluscreativ.ro/TabaraEngleza/12-16iulie

Curs engleza interactiva elevi III-VI
Curs engleza interactiva elevi I-II