Matematica clasa a VIII-a Bojor


Descrierea cursului

START INSCRIERI! Pregatirile cu elevii din aceasta grupa incep in septembrie 2021. Ne vedem ONLINE!

Te sustinem cu sesiuni suplimentare de predare online așa înât succesul tău școlar să fie la cote maxime!
Asigurăm, cu responsabilitate, o pregătire corectă şi eficientă pentru primul examen important din viaţa copilului - Evaluarea Națională! 
Pregătirea din timp este vitală pentru orice examen. Recapitularea materiei consolidează cunoştinţele elevului. 
Domnul profesor acorda atentie individual fiecarui elev, depistează eventualele lacune, explică si ghidează rezolvarea problemelor. 
Cuvintele de laudă la adresa domnului profesor Florin Bojor sunt de prisos - Domnul Profesor si-a construit un nume de-a lungul multor generatți! Înscrierea la acest curs presupune o responsabilitate și un efort pentru părinte - copil - profesor, dar și o investiție cu șanse maxime de reușită!

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebari. Pot participa elevi din orice unitate scolară care doresc o notă foarte bună la Evaluarea Națională. Cursurile  vor avea loc online, săptămânal, în ședințe de 90 de minute. Tarif - 50 de lei/ ședință, plata se va face lunar și anticipat in contul societații.

Orar - MIERCURI de la 16:00.

Accesul la meditațiile online se va face pe baza de cod/link și presupun un echipament corespunzător din partea cursantului.

Nu pierde ocazia de a te pregăti alături de cei mai buni!

Meditațiile la matematică vor fi conduse de Profesor Florin Bojor.

Inscrie-te

profesor devotata, matematica, meditatii matematica, examen capacitate, examen testare nationala, profesor matematica, curs matematica, pregatire matematica, matematica testare nationala