Engleza Cambridge B1 Preliminary


Descrierea cursului

Toate cursurile PlusCreativ pentru anul școlar 2022-2023 încep în septembrie.

Acest curs este potrivit mai ales pentru elevii de gimnaziu care doresc să câștige simultan și un certificat lingvistic recunoscut internațional, Preliminary English Test fiind recunoscut ca nivel B1de catre Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.
Investește timpul tău pentru un viitor solid.
Îți va fi alături un profesor devotat și motiva(n)t așa încât progresul tău la limba engleză să fie asigurat.
Examenele Cambridge English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.
De exemplu certificatul PET este recunoscut pentru admiterea la clasele bilingve de liceu din oraș.
Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge Assessment English îți oferă un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul tău de limba engleză. În funcție de pregătirea ta, poți accesa un certificat superior care să îți faciliteze accesul la universități din tară și stăinătate.
Precizăm că elevii au posibilitatea să obțină atestatul Cambridge PET, FCE si CAE în Baia Mare.

7 motive să obții un certificat Cambridge gasești aici :
http://www.pluscreativ.ro/blog/119
Meditațiile se desfășoară în fiecare zi de LUNI de la ora 14:30 la ora 16:00. Orarul este provizoriu. Costul unei ședințe de curs este de 45 de lei și durează 90 de minute. Plata se va face lunar și anticipat in contul societații. 

Cursurile se vor desfășura în varianta clasică, cu elevii în bănci, la sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27. Dotarea este modernă, corespunzătoare desfășurării unei pregătiri moderne, variate. 

Pregătirea este condusă de Profesor Babici-Buda Andrei.

Inscrie-te

meditatii engleza, curs engleza, limba engleza, Preliminary English Test, atestat Cambridge, meditatii Cambridge, profesor limba engleza in Baia Mare, profesor motivat, profesor engleza, B1.